Hej och välkommen! Emma heter jag och jag är en glad tjej på 17 år bosatt söder om Stockholm. I min blogg får du läsa om min vardag, fotboll, shopping och livet i allmänhet. Hoppas ni är här för att stanna!

Helgens Bravader


 
Har haft en toppen helg som har vart riktigt rolig.
 
I fredags efter skolan så träffade jag Emma och vi fixade lite saker innan vi köpte med oss mat och åkte till Mickis. Där käkade vi innan jejerna och några andra vänner rullade in och vi drack lite gott, lyssnade på musik, snackade och hade det trevligt.
 
Gick därifrån till min moster och sov för att slippa byta buss och åka hem själv. På lördagen åkte jag och min moster först till Farsta och fixade en ny telefon till henne, morsdags present till mamma och jag fick med mig en topp.  Sen åkte vi till Ösmo marknad som var gigantisk och tittade lite och åt thai mat. Sen helt plötsligt slutade min mobil fungera och då visade sig att killen i butiken hade satt mitt nummer på min mosters nya telefon så vi var tvugna att åka tillbaka till butiken i Farsta. Men jag klagar inte för nu har jag 4G, något toppen abonemang osv som vi egentligen skulle täckna till hennes telefon.
 
Sen på lördagskvällen åkte jag och Emma på dansuppvisning innan vi tittade på fotboll och åt tårta hos Varissa. Sen åkte vi och träffade massa folk och drack lite, snackade, dansade, spelade musik osv vid någon sjö i Tyresö var faktiskt riktigt roligt. Roligare än jag trodde för jag trodde jag skulle frysa ihjäl.
 
Dock kom vi inte hem från Tyresö för bussarna hade slutat gå så vi skulle behöva till stan, ta tunnelbana till gullmars och sen buss hem till Haninge. Så vi gick och köpte korv tillsammans med Lucas och Marcus och sen sov vi hos Lucas. Så vi klämde ihop oss alla 3 i Lucas säng och sov några timmar.
Sen gick vi upp tidigt på söndagen och åkte till Tyresö centrum och handlade frukost och lunch till jobbet innan vi åkte till Emma och jag gämtade mina saker innan jag fick skjuts till jobbet.
 
Efter jobbet hämtade mamma mig och jag sov en stund innan vi beställde pizza och sen låg jag i soffan och tittade på tv resten av kvällen.
 
Har alltså haft en toppen helg och ännu bättre är det att jag i princip har sommarlov nu då jag är ledig i princip hela veckan och även nästa vecka. Har dock ett antal större upgifter jag ska göra så lov är det inte riktigt men lov från skolans lokaler iallafall.
 
 

Torsdag I Matematikenstecken

Var i skolan 9-15 idag och det enda jag gjorde var att skriva matte prov. Var nämligen matte nationella idag med två stycken 2h pass. Mindre kul och ännu tråkigare när man känner att det inte gick sådär jättebra.

Skulle träna men det blev inget av det så övningskörde till Maxi med familjen och handlade innan jag pluggade och tittade lite på tv.

Testade även en av de nya vitamin well smakerna, nämligen melon idag. Den fick göra mig sällskap under proven och den var väldigt god. Rekommenderar den verkligen!


Onsdag

En ordentlig sovmorgon senare så sitte jag nu i soffan och äter frukost iform av nybakat bröd, juice och kaffe framför sex and the city. Kvalitets morgon kan man kalla det!

Ska se ett avsnitt till (kan bli två också,hehe) innan jag ska ta tag i pluggandet.


Produkter För Ansiktet

 
Neutrogena´s ansiktsprodukter är helt underbara. Jag använder mig av serien pink grapefruit.
Det finns scrub, ansiktstvätt och ansiktskräm i den serien men jag använder inte scruben.
Men krämen och tvätten använder jag dagligen och det låter som en klycha men man känner sig som en ny människa. Gått med smink hela dagen och sen tävtta med dessa är en bra känsla!
 
Jag köpte mina på H&M för kanske 70kr styck.

Dags För Match

Sitter just nu på tåget påväg till Skogås för samling innan vi beger oss till Lidingö. Match på Lidingö 20.15 en tisdag, mamma är mindre glad som ska hämta mig och öppnar imorgon.
Tur att jag är ledig imorgon så jag kan sova ut samt plugga inför nationella i matte som är hela dagen på torsdag! :)


Senaste tiden har bestått av...

En jäkla massa 18-års firanden. Mikaela har fyllt 18, likaså Paula och Amanda. Det ledde till brunch, middagar, fester osv.
Har även spelat en jäkla massa fotboll, pluggat arslet av mig, samt mysmiddagar hos Madde och andra fina vänner.

https://cdn3.cdnme.se/4019211/7-3/pic_5196ae08ddf2b3353d1dff2d.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4019211/7-3/pic_5196ae0ce087c34146b6adf2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/4019211/7-3/pic_5196ae0c9606ee58c2814939.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4019211/7-3/pic_5196ae1d9606ee591517b2bc.jpg" class="image">


Fredag

Har spenderat eftermiddagen med Elin på min altan i stekande sol. Har även fått lite plugg avklarat så det är skönt.
Nu börjar det bli lite för kallt i solen så ska börja röra mig inåt.
Senare ikväll blir det tacos och hockey så blir en lugn fredagskväll.


Senaste Dagarna

Tisdag: Min valborg var en väldigt lugn men mysig och trevlig kväll.
Efter skolan åkte jag och handlade all mat som behövdes innan jag åkte hem och fixade potatis, skagenröra, 3 olika såser osv.
Vid halv 7-7 kom Amanda, Mikaela och Paula hit och vi fixade det sista innan vi åt. Blev skagentoast, grillat kött med klytfpotatis, sallad och såser och till efterrätt gjorde vi chokladdoppade annanasskivor och jordgubbbar. Sen tvekade vi mellan om vi skulle dra iväg eller så men vi stannade hos mig med lite spel och tjejsnack.

Onsdag: Medans alla andra i min ålder sov bort halva dagen och låg hemma med bakismat och mjukiskläder andra halvan så var ja gpå jobbet 9.30 och kom därifrån vid 16. Inte så mycket kunder så jag städade och skrubbade stolar, golv, hyllor, diskade allt porslin osv så jag låg i. På kvällen låg jag hemma och kollade på humorgalan.